Netwerken vanuit je kracht

Training “Netwerken vanuit je kracht”

Een eigentijdse workshop over netwerken en relatiebeheer voor startende ondernemers en/of werkzoekenden die willen weten welke stappen te nemen bij het vinden van opdrachten of een baan.

Kortom: Brieven sturen en bellen is niet meer genoeg om een baan te vinden of opdrachten binnen te halen.

Het belang van netwerken en social media is een essentieel en onmisbaar onderdeel van de gereedschapskist van een ieder die zich begeeft op de arbeidsmarkt 2017.

In de loop van mijn coaching is gebleken dat het hebben van goede netwerkcontacten belangrijk is bij het vinden van nieuw werk of opdrachten. Op mijn voorstel om te netwerken is het meest gehoorde reactie nog steeds: ‘ik heb helemaal geen netwerken’ of ‘leuren met mezelf’. Toch is netwerken iets anders dan ‘leuren met jezelf’.

Dat is vooral gebruik maken van de kracht van één of meer anderen. Netwerken is vooral een goed gesprek voeren en vragen of de ander met je mee wil denken! Netwerken gaat er vooral om wat je doet! Ook als het maar enkelen zijn en zelfs al heb je de laatste tijden weinig contact met je netwerken gehad, het is genoeg als start voor een succesvolle netwerkcampagne.

Training ‘Netwerken vanuit je kracht’

Als antwoordt op deze vragen bieden we deze training aan en krijg je inzicht in wat voor netwerker jij bent en wat je onbewuste boodschap voor effect heeft op je potentiele werkgever / klant / opdrachtgever. We zorgen dat je vanuit je eigen kracht in het netwerkcontact succesvoller kan zijn en je gesprek authentiek en helder is overgekomen. Je bent na afloop in het bezit van actiepunten met als doel je netwerkactiviteiten uit te bouwen.

Interesse? Vraag vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

captcha