Outplacement Alkmaar

Lia Vries Loopbaanontwikkeling is een eigentijds bureau voor onder andere outplacement. In Alkmaar centrum werk ik vanaf het Verdronkenoord 58. Dit is een inspirerende en ontspannende locatie waar we in alle rust de stappen van het outplacementtraject kunnen bespreken.

Outplacement Alkmaar bij Lia Vries

Outplacement is vandaag de dag veel meer dan alleen hulp bij het solliciteren. Als we het outplacementtraject ingaan werken we altijd met 3 fases: 1. (her)Oriëntatie van jouw functieprofiel en onderscheidende punten. 2. Deze punten vertalen naar een zoekprofiel, functie, branche, CV, LinkedIn, netwerken en een juiste positionering naar de arbeidsmarkt. 3. Op eigentijdse wijze gaan we aan de slag om die nieuwe baan te realiseren met behulp van outplacement.

Kwaliteit van het traject

Kwaliteit van outplacement is moeilijk te meten. Heel veel mensen die ik heb geholpen bij het outplacementtraject hebben het gevoel gehad dat ze veel duidelijker in beeld hebben wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze het beste tot hun recht komen. Door deze aanpak biedt mijn outplacementtraject 65% meer kans op het vinden van een geschikte baan.

Kosten outplacement in Alkmaar

De kosten van outplacement zijn heel verschillend. Dit heeft te maken met het aantal jaar in dienst bij de werkgever, de functieschaal, duur van het contract en de CAO. Ik help mensen die een budget hebben voor outplacement vanaf € 1.800,- tot € 6.500,-. Dit is altijd op uw wens afgestemd en dus op maat.

Interesse? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

captcha