Netwerken vanuit je kracht

Een programma over netwerken en relatiebeheer voor werkzoekenden en startende ondernemers die weten in welke richting zij werk en opdrachten zoeken.

Inhoud programma:

Netwerken is een essentieel en onmisbaar onderdeel van de gereedschapskist van een ieder die zich begeeft op met arbeidsmarkt anno 2016.

Deze training is dan ook bedoeld voor deelnemers die weten in welke richting zij werk zoeken en die hun CV/resumé op orde hebben. Voor de startende ondernemer op zoek naar potentiële klanten en opdrachtgevers.

Het hebben van netwerken in deze huidige arbeidssituatie is van belang om de kans op het vinden en behouden van nieuw werk/opdrachten optimaal te benutten.

Resultaat:

In deze training krijg je inzicht wat voor soort netwerker jij bent en wat je onbewuste boodschap voor effect heeft op je potentiële werkgever/klant/opdrachtgever. Zorgen dat je vanuit je eigen kracht in het netwerkcontact succesvoller kan zijn en je gesprek helder is overgekomen. Je bent na afloop in het bezit van actiepunten met als doel je netwerkbestand op- en uit te bouwen. De nadruk ligt op doen!

Doelgroep

De training staat open voor diegene die willen werken aan hun netwerkvaardigheden en een eigen stijl van netwerken willen ontwikkelen of verbeteren. De training is zowel voor werkzoekenden en (startende) ondernemers.

Meer informatie?

Vraagt u vrijblijvend een gesprek aan.