Counseling / EMDR

Ieder mens heeft wel eens een steuntje in de rug nodig om beter vooruit te kunnen. In het werk maar ook in de privé-sfeer kun je aanlopen tegen zaken waar je anders mee om zou willen gaan.  We kennen onze momenten van in de flow zijn en momenten van de plank mis slaan. Niet alle vormen van ons gedrag zijn dus even effectief. Dan kan het gebeuren dat je last krijgt van de manier waarop je op bepaalde situaties reageert en het gevoel het ‘Masker’ te hebben opgezet en het niet lukt om het masker achter je te laten. Dat je niet weet waarom bepaalde ervaringen in banen, samenwerking, relaties, steeds maar niet lukken.

Hoe werkt Counseling?

De Maskermaker

De Maskermaker

We gaan samen aan de slag met wat tot nu toe niet goed liep en welke persoonlijke factoren, structuur, ervaringen een negatieve invloed hebben. Kortom we gaan eenvoudig aan de slag waar het kan en diepgaand waar het nodig is, zodat je als cliënt, in werk en privé, goed uit de voeten kan komen in de toekomst.

Dit zal worden ondersteund door Temple Index of Functional Fluency test (TIFF), EMDR, Transactionele Analyse, verliescirkel en andere elementen uit counseling.

Onderwerpen van gesprek kunnen zijn:

  • omgaan met angst, pijn of burn-out;
  • verwerken van emotionele of traumatische gebeurtenissen;
  • verlies-en loslatingsprocessen;
  • boosheid of gevoelens van depressie;
  • bewustwording van de achtergronden van verslavingsgedrag;
  • bevorderen van autonomie, inzetbaarheid en mentale veerkracht.

Interesse? Vraag een gesprek aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

captcha