Mijn werkwijze

Bij coachen gaat het om een ontwikkelingsvraag en deze vraag is meestal gericht op werk of vaardigheden, waarbij ik mij als coach richt op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je vraag kan ook meer zijn dan werkgericht en dan is het gedragsgericht, dan noem ik dat counseling.

Wat ik vooral terug krijg van de kandidaten is mijn aanpak dat zich kenmerkt door mijn eigen werk- en levenservaring, gekoppeld aan een sterk inlevingsvermogen, heldere analyse, praktisch, innemen eigen plek, respect en resultaatgericht met daarbij een onvoorwaardelijk vertrouwen bieden aan mensen en hun ervaringen.

Door mensen tijdens een individueel gesprek of training een spiegel voor te houden stel ik ze in de gelegenheid om naar zichzelf te kijken en daar eigen verantwoordelijkheid in te nemen. Daarbij zet ik mijzelf in als instrument om te zien, voelen en denken, levensenergie, nuchterheid, innerlijke wijsheid en (soms letterlijk) in beweging brengen.

Verder voeg ik toe mijn managerservaring en de diverse opleidingen op gebied van gedragsontwikkeling en communicatie o.a. NLP, Neurolinguistisch programmeren, EMDR, Transactionele analyse, lichaamsdiagnostiek en karakterstructuren, Personeelswerk & organisatie, Leergang loopbaanbegeleiding, de opleiding Weisfelt- naar de Kern van Coaching, netwerken en mijn ondernemerschap.

Een belangrijk voorwaarde voor de start van een traject is het veilig voelen en  een professionele klik voor jouw als persoon. Daarom nodig ik je van harte uit voor een gesprek en te ervaren wat mijn werkwijze is.

———————————————————————————

Vergoeding voor particulieren*

“Particulieren die kosten maken voor (loopbaan) ontwikkeling en het uit eigen middelen betalen, kunnen deze voor de inkomstenbelasting aftrekken als ‘scholingskosten’ mits het doel ervan is ‘het veranderen van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden’ en dat ‘met het oog op  het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid’ ”

* Informeer altijd even bij een accountadviseur of belastinginspecteur. bron: Elsevier Belasting Almanak.