loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding met realisme

Op zoek gaan naar je wensbaan is verre van zweverig of idealistisch. Het is ‘de plek’ waar je helemaal kan stralen en jezelf kunt ontplooien. Inzicht in je droombaan is een loopbaanbegeleidingtraject voor mensen, die rondlopen met vragen als: ‘Wat wil ik nou eigenlijk werkelijk in een baan? Is dit echt mijn plek? Hoe blijf ik blij en wendbaar blijven tot mijn pensioen?

Uiteindelijk gaat het om je ontwikkeling en verbetering die zich in de praktijk uitwijzen. Met dit inzicht zie je of je huidige baan aansluit bij je als persoon. Werk hoeft niet saai of vervelend te zijn. Het is juist de bedoeling dat je energie krijgt van het werk. Je werkt immers het grootste gedeelte van je leven, waarom zou je er dan niet iets moois van maken?

Hoe werkt inzicht in je wensbaan?

De basis van loopbaanbegeleiding is het ontwikkelen van een goed zelfinzicht. We gaan je inzicht geven (of dat vergroten) in wat o.a. je echte talenten, energiegevers, competenties en passies zijn. Via gesprekken, testen en opdrachten zal je wensbaan ontstaan en kun je gericht keuzes maken. Je weet dan concreet waar je op de arbeidsmarkt je wensbaan kan vinden:

  • Persoonlijk profiel
  • Functie profiel
  • Brancherichting
  • Product/dienst
  • Collega’s

Het traject bestaat gemiddeld uit 6 á 9 gesprekken. Aan het eind heb je een duidelijk inzicht in je persoonlijke voorkeur met betrekking tot je wensbaan. Het aantal gesprekken hangt af van je vraag en doelstelling.

Kosten voor inzicht in je wensbaan?

De kosten hangen af van je vraag en je situatie. Gemiddeld liggen de kosten voor inzicht in je wensbaan tussen de € 1000,- en € 2500,-. De prijs is afhankelijk van het aantal gesprekken. Is het een particulier traject, dan betaal je € 150,- per gesprek.

Interesse! Vraag een gesprek aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

captcha