Outplacement Amsterdam

Lia Vries Loopbaanontwikkeling is een eigentijds bureau voor onder andere outplacement. In Amsterdam werk ik vanaf het Centrum Europaplein in de Rivierenbuurt (4 minuten lopen vanaf NS station RAI). Dit is een inspirerende en ontspannende locatie waar we alle stappen van het outplacementtraject kunnen bespreken.

Outplacement Amsterdam bij Lia Vries

Outplacement is veel meer dan alleen hulp bij het solliciteren. Als we het outplacementtraject ingaan werken we altijd met 3 fases: 1. Focus van jouw functieprofiel en onderscheidende punten. 2. Deze punten vertalen we naar jouw zoekprofiel, functie, branche, CV, LinkedIn, netwerken en juiste positionering naar de arbeidsmarkt. 3. Op eigentijdse wijze ga je aan de slag om die nieuwe baan te realiseren met behulp van outplacement.

Kwaliteit van het outplacementtraject

Kwaliteit van outplacement is moeilijk te meten. Heel veel mensen die ik heb geholpen bij het outplacementtraject hebben het gevoel gehad dat ze veel duidelijker in beeld hebben wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze het beste tot hun recht komen. Door deze aanpak biedt mijn outplacementtraject 80% meer kans op het vinden van een geschikte baan.

Kosten outplacement in Amsterdam

De kosten van (online) outplacement zijn heel verschillend. Dit heeft te maken met het aantal jaar in dienst bij de werkgever, de functieschaal, duur van het contract en de CAO. Ik begeleid mensen die een budget hebben voor outplacement vanaf € 2.500,- tot € 7.500,-. Dit is altijd op uw wens afgestemd en dus op maat. De gesprekken kunnen zowel online als offline plaatsvinden.

Interesse? Vraag vrijblijvend een online gesprek aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

captcha