Re-integratie traject

“Re-integratie traject”

De Arbodienst of het UWV heeft vastgesteld dat je weer geheel of gedeeltelijk in staat bent om te werken. Om de draad weer op te pakken kan je op verschillende manieren begeleid worden bij je re-integratie proces. Het terugkeren na een langdurige afwezigheid in het arbeidsproces is vaak niet gemakkelijk, ook al gaat het om je eigen vertrouwde werkomgeving. Als je nog in loondienst bent, kan dat meestal bij je eigen werkgever. Maar hoe kom je aan het werk als je geen werkgever (meer) hebt? Als coach kan ik je ondersteunen om weer aan het werk te gaan. Het gaat in de re-integratie begeleiding erom om werk (weer) op te pakken en het hervinden van je arbeidsritme, het verder oppakken van je zelfvertrouwen, energie en motivatie. Kortom; terug naar je huidige werk.

Wanneer een re-integratie traject?

Voorbeelden wanneer een Coach voor jou geschikt is;

  • Ik krijg de gelegenheid om het ‘1ste spoor’ traject op te pakken.
  • Ik ben na een periode van overspannenheid of Burnout uitgeweest en wil weer aan de slag?
  • Ik wil ondersteuning op de weg terug naar werk!
  • Hoe bouw ik verder aan mijn zelfvertrouwen, energie en motivatie?

Aanpak

Tijdens een uitvoerig intakegesprek, wordt helder gemaakt wat de mogelijkheden en beperkingen zijn, gaan we afhankelijk van de omstandigheden een re-ïntegratieplan opstellen die gericht zijn op het hervatten van de huidige functie en waar wenselijk een passende reïntegratieplek in je organisatie of daarbuiten.

Afhankelijk van de situatie worden wekelijks of tweewekelijks met de re-integratiecoach gesprekken gevoerd. In die gesprekken worden de ervaringen besproken en geëvalueerd en vervolgafspraken gemaakt over fasering en intensivering van de werkhervatting op je werk.

Resultaat

De doelstelling van het eerste spoor traject is dat je als deelnemer tot volledige hervatting op de huidige werkplek.

Interesse? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

captcha