Stress coaching

Stress is de koorts van burnout

Het is voor veel mensen een hele uitdaging om ontspannen te blijven werken en zich niet te laten opjagen door ’to do’-lijstjes, deadlines, de klok, overwerken of de klus klaren. Als je werkt, ervaar je regelmatig druk. Dat kan heel stimulerend zijn. Maar te lang te veel stress ondermijnt je mentale veerkracht.

Stress Reductie programma

Wat het Stress Reductie programma erg krachtig maakt, zijn vier succesvolle stappen:

  1. We leren de verschillen kennen tussen (gezonde) stress en (ongezonde) stress en je leert tijdig de verschillende stress herkennen en maatregelen treffen als persoon.
  2. Aan de hand van concrete situaties van (on)prettige gebeurtenissen ga je een aantal houdingskwaliteiten ontwikkelingen zodat je mentale veerkracht gaat verhogen. Dat zal ondersteund worden door (TA) Transactionele Analyse, mindfullness, gecombineerd met andere elementen uit counseling.
  3. Op een authentieke, eigen wijze werk je verder aan je geduld, vertrouwen en erkennen wat er is in het moment. Je hebt de houdingskwaliteiten in het dagelijkse werk en vrije tijd geïntegreerd.
  4. Je ervaart mentale veerkracht, innerlijke rust en vertrouwen in jezelf.

In ca. 6 á 7 coachingsessies van 1 1/2 uur krijg je de juiste basis om jouw leven zo in te richten dat je weer gezonde stress ervaart en (nog) beter leert omgaan met die werkdruk.

Het Stress Reductie programma zal worden uitgevoerd in Amsterdam en/of via online sessies.

Kosten Stresscoaching

Elk traject speelt in op je persoonlijke situatie, het is daarom praktischer om contact me ons op te nemen. Na inventarisatie van je situatie, kunnen we een goede indicatie geven wat je investering zou zijn.

Rekening houdend met het beschikbare budget. Denk hierbij aan prijzen van € 1.800,- en € 3.800,- exclusief btw.

Interesse? Vraag een gesprek aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

captcha