Training Werkplezier & Veerkracht

Wendbaar zijn en blijven in tijden van verandering!

Training Werkplezier & Veerkracht! Dit programma is gericht op persoonlijk leiderschap en geeft zicht in de manier waarop je je energie inzet en hoe effectief je daarin kan zijn. Renate Damen en Lia Vries zijn de trainers.

‘Je blijven ontwikkelen is niet vrijblijvend maar vanzelfsprekend’ Plezier in je werk hebben en behouden, persoonlijk leiderschap en mentale veerkracht behouden staan in deze training centraal.

Doelstelling programma:

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Er wordt verwacht dat je als medewerker in staat bent mee te bewegen. Tegelijkertijd wil je eigen ontwikkeling op je loopbaan behouden. Hoe kun je het stuur in eigen handen houden en de juiste keuzes maken die voor jouw belangrijk zijn? Door Corona komt er nog een schepje boven op.

Voor de start van de trainingsdagen wordt individueel de vragenlijst Temple Index of Functional Fluency (TIFF) digitaal ingevuld en nabesproken. Zo kun je zien of jij je energie doelmatig en soepel inzet om je doelen in werk te behalen. Tijdens de driedaags training ga je als deelnemer met je persoonlijke doelen aan de slag.

Training “Werkplezier & Veerkracht is een aanrader voor iedereen!” 

Lees in bovenstaand artikel hoe drie deelnemers, die onlangs deel hebben genomen aan de training “Werkplezier & Veerkracht”, enthousiast vertellen wat hun deelname aan deze driedaagse training hen heeft gebracht. 

Resultaat:

Gedurende de driedaagse training krijg je verder inzicht in hoe jij je jouw invloed effectief kunt uitoefenen. Je herkent waar je wel en geen invloed op hebt en hoe (in)effectief je bent voor jezelf en voor anderen. Je krijgt antwoord op vragen als; Hoe behoud ik het plezier in mijn werk en blijf ik daardoor ook een aantrekkelijke werknemer? Wat heb ik daar zelf in te doen en ook te laten, durf ik mijn grenzen aan te geven en een hulpvraag te stellen? Dit alles vanuit persoonlijk leiderschap en veerkracht.

Meer informatie over dit programma?

Neemt vrijblijvend contact met ons op.