Over Lia

Lia Vries senior coach en gespecialiseerd in Verlieskunde

Lia Vries is geboren in Kingston Upon Hull (VK). De eerste fase van mijn leven was een wat turbulente jeugd in de kop van Noord Holland. Ik studeerde uiteindelijk af zo rond mijn 30ste aan de Sociale academie personeel & arbeid in Amsterdam. Na een mooie loopbaan als leidinggevende en loopbaancoach/trainer bij Albert Heijn, ben ik in 2002 gestart als zelfstandig coach/trainer gaan werken. Een ongelofelijke interesse voor de diversiteit van mensen en de betekenis van (ingrijpende) gebeurtenissen die in het leven van mensen zich voordoen. Hoe kun je mensen helpen om stil te staan om een heftige gebeurtenis op eigen unieke wijze betekenis te geven in je leven.

In de afgelopen jaren verdiepte ik mij naast de HBO Personeel & Arbeid in de leergang Verlieskunde bij Herman de Mönnink. Tevens een specialisatie in Neuro-Linguistisch metProgrammeren (NLP), Transactionel Anallyse (TA), systemisch werken, gedragspatronen, en lichaamsdiagnostiek. Coaching en training kan ik via de hybride vormen aanbieden.

De ervaring in de retailbranche is inmiddels verschoven naar andere werkterreinen, zoals Rijksoverheid, Onderwijs,  gemeentelijke organisaties en particuliere aanvragen.

Mijn bedrijf Lia Vries Loopbaanontwikkeling, coaching in alle fasen van je leven bestaat nu bijna 20 jaar en graag werk ik samen met het coachingsbureau Renate Damen, senior coach/therapeut en trainer. Tevens werk ik nauw samen met het team Transferium / UBR Loopbaan- en Talentontwikkeling.